Dafolo-chef bliver chef for UCN act2learn

FREDERIKSHAVN: Direktør for Dafolos forlag og kompetenceudvikling, Peter Andersen, er ansat som chef for UCN’s efter- og videreuddannelse UCN act2learn.

Det er et enigt bedømmelsesudvalg, som peger på den 46-årige Peter Andersen som den bedst egnede kandidat til stillingen ud af et felt på 32 ansøgere.

Peter Andersen har siden 2007 været først forlagschef og siden direktør for forlag og kompetenceudvikling hos Dafolo i Frederikshavn.

Han har tidligere været forlagsredaktør og udviklingschef i Dafolo og udviklingschef i Dansk Psykologisk Forlag.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Peter Andersen.

Han kender allerede UCN fra tidligere samarbejde, har et bredt lokalt kendskab til mange interessenter og kunder i Nordjylland og et godt internationalt netværk.

- Med Peter i chefrollen har jeg store forventninger til, hvordan vi fortsat kan udvikle UCN og samtidig spille UCN bedre ved at skabe synergi mellem forskellige typer af uddannelse og forskning. Peter bringer også værdifuld viden med fra forlagsbranchen, som jeg ser som et stort plus i stillingen, siger rektor Lene Augusta Jørgensen, der er formand for bedømmelsesudvalget.

Peter Andersen bliver chef for en bred efter- og videreuddannelsesvirksomhed, der tilbyder vidensbaseret kompetenceudvikling inden for det teknologiske, merkantile, pædagogiske og sundhedsfaglige felt, og som arbejder sammen med både offentlige institutioner og private virksomheder.

Og han har store forventninger til sit kommende job.

- Jeg glæder mig meget til jobbet som chef for UCN act2learn, hvor jeg sammen med dygtige ledere og konsulenter skal videreudvikle og fastholde den høje kvalitet og faglighed i UCN´s samlede efter- og videreuddannelse. Dette sker i et tæt eksternt samarbejde med kommuner, regioner og øvrige samarbejdspartnere, siger Peter Andersen.

Han tiltræder sin stilling snarest muligt og senest 1. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...