Normalt har MTB Frederikshavn afholdt den traditionelle standerhejsning sidst i marts, men mountainbike, har som alle øvrige sportsgrene været sat på pause p.g.a corona.

Men nu er det igen muligt at starte op på udendørs sportsgrene, som ikke medfører kropskontakt. Og dette gælder cykling og MTB.

- Tirsdag 5. maj starter træningen igen, med alle de forholdsregler, som DGI anbefaler, og det har vi glædet os til fortæller MTB Frederikshavns nye formand, Charles Agergaard Christensen.

- Mange er selv startet og har enten kørt alene eller i små private grupper, men vi har savnet at mødes med dem vi plejer at cykle med. Det bliver ikke helt det samme, da vi ikke kan hygge sammen i klubhuset efter træning, men det må vi leve med fortæller Charles Agergaard Christensen.

- Vi vil i år prøve at gøre mere for at få bredden med i klubben. Vi træner hver tirsdag kl. 18.30 og søndag kl. 10.00. De rutinerede ryttere deles i en A og B gruppe, og så vil vi prioritere vores C gruppe højt, så det bliver nemmere for nye og uerfarne ryttere at køre med.

- Derudover etablerer vi et rent damehold, som også får kvindelige trænere. Vi håber det kan være med til at få flere kvinder til at køre sammen. Vi ved at kvinderne føler, at det kan være både for hårdt og for vildt at køre sammen med mændene.

- Og endelig har vi også et juniorhold, som kører hver onsdag kl. 16.30. Det er både for drenge og piger i alderen fra ca. 10 - 15 år. Her er der altid to trænere med på turene fortæller Charles, som selv er en af trænerne.

Corona regler

For at undgå for store grupper, forløber træningsstart indtil videre forskudt fra kl. 18.15 til 18.30 afhængig af gruppe. Klubben opfordrer rytterne til at møde op så tæt på træningstiden i den gruppe de tilhører som muligt. Klubhus og toilet kan ikke benyttes, og rytterne kører i grupper med max 10 deltagere. Alle kører direkte hjem efter endt træning.

Mødested er klubhuset på Gl. Skolevej. Damer kl. 18.15. C-hold kl. 18.20. B-hold kl. 18.25 og A-hold kl. 18.30. Man er velkommen til at komme og prøve selvom man ikke er medlem.

- Nu er vi spændt på, hvilken udmelding der kommer den 10. maj. Vi vil rigtig gerne have fastsat datoen for vores standerhejsning, som plejer at være en super hyggelig dag. Og så vil vi selvfølgelig gerne kunne mødes i klubhuset, når det engang er forsvarligt fortæller Charles Agergaard Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...