FREDERIKSHAVN: Marianne B. Jensen fra Aktivitetscentret i Bangsbo har sendt denne solstrålehistorie om Birthe og Lene:

I Aktivitetscenteret i Bangsbo, er vi så heldige, at vi har 2 skønne dagplejemødre, og en dagplejemor som er gået på efterløn, der kommer og besøger os en gang om måneden, til en hyggelig formiddag med vores borgere. Det er en kæmpe glæde, at se de to generationer sammen.

Det hele startede for ikke mindre end 27 år siden, hvor 2 dagplejemødre, nemlig Birthe og Lene begyndte at komme på Højrupsvej, hvor der dengang var et tilbud for ældre borgere, om samvær.

Da Aktivitetscenteret på LP Houmøllersvej, så blev bygget, fortsatte de med at komme her.

Det er nogle helt fantastiske dagplejemødre, vi er meget imponeret over deres engagement og pragtfulde måde, at møde de ældre på.

Birthe er gået på efterløn, men kommer stadig som frivillig. Og så er Line kommet til, som også er en skøn dagplejemor, så hun nu kommer sammen med Lene, og alle deres pragtfulde rollinger.

Og Birthe kommer så, og hjælper med at holde samling på tropperne.

Birthe bager også, og medbringer hver gang boller og kage. Desuden er der alverdens pålæg, og det er et flot bord de altid stiller an.

I mange år kom de også og pyntede juletræ, det var da vi havde et daghjem for demente, her kom de med hjemmebagte klejner og juleboller, og de ældre havde lavet slikposer til børnene.

De kommer her også til fastelavn, og hjælper med at slå katten af tønden. Også til meget stor glæde for vores borgere. Børnene er udklædte, i alle mulige sjove dragter, og det vækker stor jubel. Når tønden er slået ned, er der fastelavnsboller og saftevand og slik.

Når en af vores borgere har rundet 100 år, så står de her også, med fødselsdags sang og fødselsdags boller, og flag og blomster til fødselaren.

Vi kan ikke rose de 3 skønne dagplejemødre nok, det er enestående at se det de gør, og hvordan de passer de søde rollinger.

Og den glæde det giver generationerne imellem, er simpelthen guld værd, slutter Marianne B. Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...