Kvissel-Ravnshøj kunne godt tænke sig at se, hvor længe de har spillet og hvad stillingen er

RAVNSHØJ: Fodboldklubben Kvissel-Ravnshøj IF ønsker sig brændende en ny måltavle. Derfor søger de nu økonomisk støtte fra frederikshavnerne gennem Spar Nord Fondens nye crowdfundingsite.

På Ravnshøj Stadion, hvor fodboldklubben Kvissel-Ravnshøj IF holder til, er det ikke nemt at holde styr på hverken stillingen eller spilletiden i fodboldkampene. Den nuværende måltavle er en gammel sag, som ikke bliver brugt, da tallene manuelt skal sættes op og ændres. Klubben har derfor et brændende ønske om en ny og moderne måltavle, men har ikke økonomi til at finansiere den på egen hånd.

Derfor søger klubben nu om økonomisk opbakning fra frederikshavnerne gennem et nyt crowdfundingsite.

- Vores plan er at se, om vi ikke kan få de lokale til at bakke op om projektet og hjælpe os lidt økonomisk. Hverken spillere eller tilskuere til vores kampe kan følge med i, hvem der fører, eller hvor lang spilletid der er tilbage. Det skal man lige nu gætte sig til, og derfor håber vi på, at vi med hjælp fra crowdfundingen kan samle nok penge ind til en måltavle, som kan komme hele klubben til gode i mange år fremover, fortæller Jonas Munkholt Jensen, der er medlem af fodboldudvalget i Kvissel-Ravnshøj IF.

Det er Spar Nord Fonden, der står bag lanceringen af det nye crowdfundingsite, hvor lokale ildsjæle og iværksættere har mulighed for at indsamle økonomisk støtte til deres projekter.

Håber på lokal støtte

Ifølge Morten Kock, der er direktør i Spar Nord Frederikshavn, som også uddeler lokale midler fra Spar Nord Fonden, får de rigtigt mange ansøgninger om donationer til projekter i lokalområdet, men alle kan desværre ikke få deres ønsker opfyldt. Derfor er ideen med crowdfundingen at give indbyggerne i lokalområderne mulighed for at støtte op om projekter i området, som for eksempel en ny måltavle.

Jonas Munkholt Jensen håber, at frederikshavnerne vil bakke op om måltavlen, da han mener, at det vil gøre kampene bedre for både spillere og tilskuere.

- Hvis man kan se, at der kun er 10 minutter tilbage af kampen, ved man, at man lige skal give det sidste. En måltavle kan derfor tilføre ekstra intensitet til vores kampe, siger han.

Ildsjæle søges

Ønsker man at støtte op om måltavlen til Kvissel-Ravnshøj IF, kan man støtte via Spar Nord Fondens side til projektet. Som tak tilbydes forskellige belønninger fra klubben, for eksempel en invitation til indvielsen og en gratis stadionplatte.

Spar Nord i Frederikshavn opfordrer desuden andre lokale ildsjæle til også at indsende deres projekter til crowdfundingen - for på den måde at få endnu flere gode projekter realiseret i lokalområdet. Har man et projekt, kan man kvit og frit indsende det til crowdfundingsitet her.

Spar Nord Fonden donerer hvert år mellem 50 og 60 millioner kroner, blandt andet til indsatser, hvor mennesker støtter mennesker, og hvor der udvikles løsninger til hjælp med humane og samfundsmæssige udfordringer. www.sparnordfonden.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...