Ernst Trillingsgaard gæster Onsdagsklubben

Den tidligere kulturkøbmand over alle købmænd Ernst Trillingsgaard gæster 17. januar Onsdagsklubben som led i Frederikshavn Kirkes arrangement "Mennesker jeg har mødt".

Ernst Trillingsgaard satte sidste år et punktun for sin store karriere som kulturformidler de seneste mange år med base i det nordjyske.

Flere end 3000 forestillinger blev det til fra Ernst Trillingsgaard første gang lod sig indrullere som kunstens fødselshjælper - det var i egenskab af ordonnans ved Flyvestation Aalborg. Opgaven lød dengang på at hænge plakater op i Biersted og Vadum.

Siden voksede opgaven og tog den næste med sig, så Ernst Trillingsgaard uden sidestykke er den person, der har stået bag flest forestillinger her i landet nogensinde.

1. maj sidste år sluttede han sit mangeårige virke som direktør for Aalborg Kongres- & Kultur Center i en alder af 77 år.

Og det er netop karrieren i showbizz, der strækker sig over mere end fem årtier, som er omdrejningspunktet 17. januar.

Foredraget sætter fokus på de små og store oplevelser og de spændende mennesker, han har mødt på sin vej - lige fra medlemmer af Kongehuset over internationale rockstjerner til Danmarks folkekære revyskuespillere.

Fotos og sjove anekdoter vil være med til at krydre foredraget, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Onsdagsklubbens arrangement indledes kl. 14,30 i Sognehuset .

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...