Allerede inden den store corona-nedlukning af Danmark den 12. marts, havde restaurant Empire bestemt, at de ville holde lukket fra den 14. marts for at renovere. At alle restauranter blev tvangslukket fra den 18. marts var dog ikke en del af planerne.

- Vi fik virkelig god til vores renovering denne gang. Det er otte år siden vi har været igennem det hele så det trængte. Vi har nu været igennem hele restauranten og caféen. Alt er blevet malet op - selv alle fodlister, som man tit hopper over p.g.a tidspres fortæller indehaver Lars Dannervig.

Der er også blevet flyttet rundt på møblerne og skabt flere sofagrupper i caféen samt et nyt område mellem restaurant og café, som også kan anvendes til morgenmadsbuffet for hotellets gæster.

- Vi åbner i samme koncept og med nogenlunde samme menukort som tidligere. Men vi har været igennem hele restauranten med tommestokken, og sørget for at vi kan overholde alle afstandskrav. Det gør at vi midlertidigt har måttet sløjfe nogle af båsene. Og så har vi selvfølgelig håndsprit ved ind- og udgange, toiletter samt flere steder i restauranten.

- Vi er helt klar og vil tilpasse os hen ad vejen, da vi er lidt usikre på hvor mange gæster der kommer. Jeg tror helt sikkert at de unge er klar til at skulle ud for at hygge sig, men jeg er lidt mere i tvivl om, hvor mange der kommer af forældre-generationen fortæller Lars Dannervig.

Restauranten holder åbent hver dag fra kl. 12.00 til kl. 21.00 og caféen har åbent hver dag på nær søndag fra kl. 10.00 til kl. 17.00, lørdag dog kun til kl. 15.00.

I april var det i øvrigt 20 år siden at Lars Dannervig etablerede restaurant Empire, men det jubilæum kunne af gode grunde ikke fejres.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...