Ny lokal spiller på vinduesmarkedet

FREDERIKSHAVN: Vi har i løbet af det sidste år arbejdet på at finde den rigtige online løsning, og nu er vi der næsten. Vi kan nu præsentere højkvalitets produkter til markedets bedste priser med leveringstid helt ned til 3-4 uger.

I vores online løsning kan man sidde derhjemme og designe sit eget vindue eller dør, og få prisen med det samme.

- Det har taget os et år, at få siden programmeret til at udregne alle størrelser, kombinationer og designs men nu kører det fortæller Henning Boelsmand, som er en af ejerne i virksomheden der holder til på Suderbovej 16, i de lokaler der tidligere husede Stiga.

Mange husejere der bor i huse fra 80’erne med trævinduer, har slet ikke den energiløsning som de moderne vinduer kan tilbyde, og derfor ser vi at mange af dem skifter til træ/alu vinduer, som er vedligeholdelsesfrie og mere energi-rigtige fortsætter Henning Boelsmand.

Elitevinduer producerer alle typer af vinduer og døre på mål i træ, træ/aluminium, PVC og mahogni til både privat og erhverv, og derudover kan de levere facader i aluminium til erhverv.

I øjeblikket er vildmarksbade den helt store trend, når vi vil bruge penge på lidt ekstra godt til os selv.

Det er en speciel oplevelse at kunne sidde i sin have eller ved sommerhuset i 40 grader varmt vand med frost på næsen. Tidligere blev de kun leveret i træ og med brændeopvarmning, men de nyeste er i glasfiber med kompositbeklædning og med både jet, lys og dyser.

- Og nu kan de også leveres med moderne el-opvarmning, der har et fornuftigt forbrug, fortæller Henning Bolesmand.

Eliteoutdoor kan også levere saunaer, orangerier, udestuer og man kan leje både vildmarksbad og sauna.

Begge dele er monteret på trailere og kan opsættes lige hvor man ønsker det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...