Løb fra den ene kyst til den anden

FREDERIKSHAVN: Man skal ikke påstå, at den unge generation ligger på den lade side.

Det gælder i hvert fald ikke dem alle sammen.

Eleverne på Frydenstrandskolen og Nordstjerneskolen hører til dem, der godt kan lide at bevæge sig. Og det gjorde de så.

Fra Skiveren Camping og til Den Tilsandede Kirke cyklede og løb 85 elever forleden i forbindelse med det arrangement, der så mundret hedder Coast to Coast/bike and run.

Det var 6. gang, at løbet blev afviklet, og med forældre, bedsteforældre, søskende og fætre og kusiner var mere end 200 mennesker involveret.

Og nogle af forældrene løb såmænd også med, selv om det var en forældreopgave også at stå for nogle af de mere praktiske gøremål som for eksempel at bage kager, skaffe sponsorater og agere opmuntrende tilhængere på sidelinjen.

Ena Anderson, lærer fra Frydenstrandskolen, var meget begejstret for forløbet:

- Det gik heldigvis som vi gerne ville have det til. Uden problemer af nogen art. Og så synes jeg, det er værd at nævne, at vi i år havde deltagelse af to unge mænd, der ellers er påbegyndt en ungdomsuddannelse. Men de har været med alle årene og ville altså også være med i år.

Coast to Coast/bike and run regner med at være klar til en ny runde næste år. Ena Anderson håber på igen at få støtte fra sponsorer og velvillige forældre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...