Frederikshavn Dyrehospital er gået sammen med dyrehospitaler og klinikker i Vendsyssel i et vagtsamarbejde

FREDERIKSHAVN: - For at sikre, at vores kæledyr altid har mulighed for at få hjælp ved akut opstået sygdom er vi gået i samarbejde, oplyser dyrelæge Anne Holst Sørensen, der er klinikchef på AniCura Hjørring Dyrehospital.

Det drejer sig om Frederikshavn Dyrehospital, Dyrlægerne i Lendum, Sindal Dyrehospital, Bindslev Dyrehospital, Jerslev Dyreklinik, Løkken Dyreklinik og AniCura Hjørring Dyrehospital.

- Efter lukketid skiftes dyrlægerne til at være til rådighed, således at hunde, katte og mindre kæledyr på et hvert tidspunkt på døgnet kan blive tilset af en dyrlæge med speciale i disse dyr.

- Samarbejdet mellem dyrlægerne sikrer, at intet kæledyr lades i stikken, og at der efter endt vagtbehandling kan følges op hos egen dyrlæge, som modtager en journal fra vagtbesøget, lyder det i en pressemeddelelse fra samarbejdsparterne.

De tilføjer, at samarbejder giver sikkerhed for dyreejeren.

- De kan altid ved akutte problemer ringe op og tale med en dyrlæge, som kan give råd og vejledning. Og dyrlægerne i vagtsamarbejdet hjælper også med tilsyn og råd efter operationer, så man som dyreejer ikke pludselig står alene med bekymringerne, fordi der er opstået et problem efter lukketid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...