Kommunens giftefogeder er klar til at indtage Moder natur sammen med brudeparrene

FREDERIKSHAVN: At blive gift er en af livets helt store højdepunkter. Foråret er på vej alting spirer og gror – også planerne om bryllup. Mange er i fuld gang med at planlægge gæsteliste, bordplan, menu og ikke mindst stedet, hvor de skal sige ja til deres store kærlighed?

Hvorfor ikke gøre dette vigtige skridt i dit liv til en helt speciel oplevelse, ved at blive gift i det fri eller et sted, som betyder noget helt specielt for jer?

I Frederikshavn Kommune har I mulighed for at blive borgerligt viet, næsten lige hvor I ønsker det.

En borgerlig vielse behøver ikke nødvendigvis at foregå på et rådhus.

Et alternativ kan være, at I bliver gift i en have, en park, på en strand eller måske der, hvor I havde jeres første date.

Sammen med én af kommunes giftefogeder planlægger vi i fællesskab den bedste løsning – og hvis det regner, så har vi også en plan-B.

- Vi ringer eller skriver i de fleste tilfælde sammen med de par, som ønsker at bliver borgerligt viet, og i fællesskab finder vi ud af, hvor og hvornår de ønsker at blive viet, forklarer giftefoged ved Frederikshavn Kommune Rikke Mathiesen.

Flere og flere par ønsker at blive gift et sted, der har en særlig betydning for dem eller i omgivelser som sætter en romantisk scene for en uforglemmelig oplevelse.

Det kan sagtens blive højtideligt, selv om det er hjemme i stuen, i et sommerhus eller lignende. Er det ude i naturen lægger den også en fornem kulisse til vielsen – og hvis solen skinner, er det helt perfekt.

- Vi har for eksempel mange par, som ønsker at blive gift på Skagens Museum eller på Grenen i Skagen, i Nellemanns Have i Sæby, på udsigtsplatformen på toppen af Pikkerbakkerne, i Cloostårnet eller i Krudttårnet i Frederikshavn eller blot hjemme i parrets eget hus eller i haven. Der er næsten ikke det, vi ikke kan finde en løsning på, så parret får opfyldt deres ønsker, forsikrer Rikke Mathisen.

Har I spørgsmål inden I tager den store beslutning, så kontakt Borgerservice. Her vil I blive præsenteret for de muligheder, der forhåbentlig kan være vejen til jeres drømmebryllup.

Hvis I ønsker at blive borgerligt viet et andet sted end kommunens tre rådhuse og uden for den almindelige åbningstid, skal I regne med et gebyr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...