Masser af fede biler indtager Frederikshavn 14. juli

FREDERIKSHAVN: Den store frederikshavnske drengerøv, 34-årige Sune Holm, er som altid manden bag motortræffet "Altid drengerøv".

I år er det måske mere et pitstop for motortræffet som vi kender det fra Grøns Køreskole er sat på pause i år for at genopstå næste år i en endnu større udgave.

Men til gengæld bliver det et ganske unikt pitstop - denne gang på Rådhuspladsen i Frederikshavn med af hav af fede biler, der vil få tænderne til at løbe i vand hos enhver drengerøv.

Præcis hvor mange, der lander på Rådhuspladsen er endnu uvist - men det bliver i hvert fald ikke under 100 - og det kan sagtens blive mere end dobbelt så mange.

Og et fællestræk for dem alle er at de er gejlet, pudset og plejet ud over det sædvanlige.

- Da vi holder det som et hygge pitstop er der ikke tilmelding, men jeg tør godt garantere, at der bliver masser af se på og lytte til, siger Sune Holm, der har arrangeret drengerøvstræffet sammen med Handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK.

Det hele løber af stabelen lørdag 14. juli med start kl. 11.

Frem til kl. 21 vil Rådhuspladsen bugne af specialbiler og motorcykler - for slet ikke at tale om den ægte dragster, der bliver startet op kl. 13, 16 og 19. Motoren yder 1700 hk, så der bliver knald på.

- Vi har fået lovning på også at kunne bruge p-pladsen ved Fasanvej, og kommer der virkelig mange specialbiler, så indretter vi også den del. Så ingen tvivl om, at der bliver fuldt tryk på og masser af se på, i hvert fald hvis man har drengerøvsgener, siger Sune Holm.

For ham er drengerøvstræffet blevet symbolet på en hel livsstil.

- Jeg tror, det er vigtigt, fordi lige så snart du stopper med at køre den livsstil, eller du begynder at gemme din indre drengerøv væk, så tror jeg, du automatisk bliver ældre, siger Sune Holm.

Han satser på at skabe et kæmpe træf igen næste år og leder stadig med lys og lygte efter større omgivelser, end dem Grøn kan tilbyde.

Vi er virkelige ud at lede alle steder, men det er svært at finde pladser, der vil rumme motorsport og som er store nok - i hvert fald her oppe, siger Sune Holm, der som altid har allieret sig i anstrengelserne sammen med lillebror Mads og sin gode kammerat Michael.

Men ind til det bliver 2019 glæder han sig til gensynet med de fede biler 14. juli, hvor man også kan mødes det tungeste forstærkeranlæg i en bil - det vinder efter sigende alle decibelkonkurrencer. Man kan få målt effekten på ens motorcykel eller scooter og så kan man selvfølgelig også få noget at spise og drikke - ellers dur drengerøven jo heller ikke.

Som optakt til dagen byder FREDERIK og føtex sammen på gratis morgenkaffe til de første 500 på Fisketorvet.

- Vi synes det er et spædende event, Sune Holm byder ind med, og derfor er vi klar med vores opbakning, siger handelschef Dan Kobberup.

Han synes timingen er super, fordi lørdagen er sidste dag i Cup No. 1.

- Så det at vi kan byde ind med en ekstraordinær oplevelse denne lørdag er en appelsin i turbanen på det gode værtskab, siger Dan Kobberup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...