11.500 dagligvarer og måltidskasser direkte til døren i Frederikshavn, Sæby og Østervrå

KOMMUNEN: Aldrig før har så mange danskere efterspurgt dagligvarer på nettet, og derfor gør nemlig.com det nu også muligt for husstande i Frederikshavn, Sæby og Østervrå at bestille fra mere end 11.500 varer i ro og mag fra sofaen derhjemme.

I alt udvider nemlig.com sit leveringsområde til yderligere 800.000 danskere, hvilket betyder, at nu kan 4 ud af 5 danske husstande få leveret dagligvarer til døren på alle tidspunkter af døgnet.

Det gælder også om natten, hvor nemlig.com sørger for, at dine indkøb står klar foran hoveddøren, når du vågner.

Der er tale om en helt ny leveringsform - fleksibel levering - som onlinesupermarkedet har arbejdet på de sidste 8 måneder. Ved denne leveringsform stilles varerne ved hoveddøren i specialdesignede kasser, så man ikke behøver at være hjemme eller modtage varerne personligt.

- Hos nemlig.com mærker vi en stor efterspørgsel fra danskerne, og vi har længe glædet os til at udvide i Nordjylland. Det er vores største geografiske udvidelse til dato, og vi har længe set frem til at kunne imødekomme den store efterspørgsel, der er i de mange nye områder. Det er et vigtigt skridt på vej mod at kunne levere dagligvarer til hele Danmark, siger Stefan Plenge, CEO og stifter af nemlig.com.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...