Kaj Christiansen overlader direktørposten i Frederikshavn Maritime Erhvervspark til Martin Pedersen

FREDERIKSHAVN: For 20 år siden kom Kaj Christiansen til Frederikshavn. Det var en tid, der var præget af værftslukning og mere afvikling end udvikling. Men idéerne sprudlede heldigvis. Frederikshavn Maritime Erhvervspark blev skabt og Kattegat Silo skød i vejret som et fyrtårn for byens erhvervsudvikling.

Succesen er for længst i hus. Og Kaj giver nu med rolig hånd og stor optimisme på selskabets vegne stafetten videre til Martin Pedersen. Direktørskiftet sikrer kontinuitet, og som ejendomschef kender Martin enhver krog af huset og er fortrolig med alle dele af organisationen. Bestyrelsen er overbevist om, at han vil være garant for fortsat fremgang og udvikling til glæde for FMEs lejere og lokalsamfundet.

- Det har været 20 år med op- og nedture. Med værftslukning i 1999 og efterfølgende etablering af FME, som har det vist sig at være et bæredygtigt projekt. Nu med 50 virksomheder som lejere i Kattegat Silo og 30 virksomheder på Dokøen, det gamle værftsareal, er udlejningen på sit ”all time high”, siger direktør Kaj Christiansen.

Martin Pedersen blev ansat på Danyard i 1995 og fik efter lukningen muligheden for at være med til at administrere FME. Han har været med hele vejen og kender huset som sin egen bukselomme.

- Jeg glæder mig til de nye udfordringer, som starter i det nye år. Jeg er utrolig glad for den tillid som Kaj, og bestyrelsen har vist mig igennem tiden, og det er også dejligt at mærke opbakningen fra mine kolleger. Jeg ser frem til at fortsætte det fantastiske arbejde, som Kaj har startet op, siger ejendomschef og kommende direktør Martin Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...