Populær restaurantfestival gør nu sin entré

KOMMUNEN: Vinterferien nærmer sig, og her kan frederikshavnerne se frem til spiseoplevelser til særligt lave priser, når to af byens restauranter inviterer på 3-retters menu.

Som en del af restaurantfestivalen DinnerDays inviterer restauranterne Gratværk og Det Gule Pakhus inden for til DinnerDays fra den 7.-16. februar.

DinnerDays er arrangeres af DinnerBooking med det formål, at danskerne kan smage sig igennem de restauranter, de går og drømmer om.

Samtidig har restauranterne mulighed for at vise gæsterne deres kulinariske formåen.

Siden DinnerDays blev stablet på benene for fem år siden, er konceptet steget i popularitet hos både gæster og restauranter. Antallet af deltagende restauranter er tidoblet – fra 10 til 100 restauranter på landsplan.

- Vi oplever stor efterspørgsel på DinnerDays i Nordjylland. Derfor er vi glade for, at vi denne gang har to restauranter med i Frederikshavn.

- Nordjylland har gjort sig bemærket med sine gastronomiske oplevelser, og vi håber på flere deltagende restauranter næste år, så flere lokale kan spise ude i vinterferien til en god pris, siger Sofie Twisttmann Hansen, PR- og Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

Det forventes, at der vil blive rift om billetterne.

Billetsalget begynder 3. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...