Den sproglige udvikling er rigtig vigtig i de første år. Bibliotekets Babycafé leger med sproget og kommer med tips til oplæsning, og hvor du kan finde det.

Børn på 0-1 år lytter til forældrenes stemmer og følger deres blik og bevægelser. Barnet opmærksomhed udvikler sig gradvist mere og mere mod det forældrene viser og hører de ord, forældrene bruger.

Forældre på barsel eller forældre til mindre børn kan med fordel lægge vejen forbi de kommende babycaféer på bibliotekerne i Sæby tirsdag 03. marts, Skagen torsdag 26. marts og Frederikshavn tirsdag den 21. april, hvor der er gode tips at hente til aktiviteter, når du og dit barn leger med sproget. – Vi viser, hvad bøger kan, hvilke, der er gode til oplæsning og de bøger, du kan lade din baby selv lege med, fortæller Iben Melsvik fra biblioteket. Vi giver også smagsprøver på oplæsning, rim og lege suppleret med en sang eller to sammen med børnene.

Deltagerne får også en rundvisning på biblioteket med hjælpe og vejledning til, hvor du kan finde de forskellig materialer og emner til dig og din baby.

Alle babycaféer begynder kl. 10, og der er fri entré – du og din baby møder bare op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...