FREDERIKSHAVN: Rudi Hansen er ikke helt ukendt som kørelærer, da han siden august 2019 har kørt for både Danny’s Køreskole og Køreskolen NulFejl v/ Claus Johansen. Det har givet så god erfaring, at Rudi nu har startet sit første hold med fire egne elever.

- Jeg blev færdig som kørelærer i maj 2019 og fik kontakt til Claus Johansen over sommeren. Han kunne godt bruge hjælp, da han ind i mellem havde fuldtegnede hold, og var nødt til at stoppe for tilmelding.

- 1. august startede jeg op hos Claus og hjalp ham med køretimer. Claus deler lokaler i Skippergade med Danny’s Køreskole og ham hjalp jeg også med køretimer.

Det var en god læring, at følge de to kørelærere og få gode tips fra dem.

For udover det at køre, skal man også være god til at lære fra sig i teorilokalet, og der er også en del indberetninger, man skal have styr på.

Skæbnen ville at Danny kom til skade med sin fod, og var sygemeldt i 5 uger.

- Jeg færdiggjorde forløbet med hans elever og i løbet at efteråret gennemførte jeg 35 kørekort for både Danny og Claus.

- Vi fandt ud af at vi passede godt sammen, og jeg fik muligheden for indgå et samarbejde med dem om deling af lokalerne i Skippergade. Vi har et super samarbejde, og selv om vi egentlig er konkurrenter er vi mere kollegaer.

- Egentlig er jeg udlært og har arbejdet som autolakerer i 14 år. Jeg fik desværre karpaltunnelsyndrom eller hvide fingre, som er en arbejdsrelateret skade efter arbejde med håndholdte maskiner.

- Jeg måtte opgive arbejdet og skulle finde på noget nyt, og gennem et ressourceforløb ved kommunen, hjalp de mig i gang med kørerlærer uddannelsen.

- Jeg har altid haft lyst til at arbejde med unge mennesker. Jeg var selv meget usikker, da jeg var ung og derfor prøver jeg virkelig på at have stor tålmodighed, og at tage det stille og roligt.

- Det skal være trygt og sjovt at tage kørekort. Når vi kører motorvej, plejer vi fx at køre med to elever til Haverslev, hvor vi lige snupper en burger, inden vi kører hjem igen. Det skal være en oplevelse at tage kørekort fortæller Rudi Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...