Køkkenbutikken på Maigårdsvej genåbner som en afdeling under Designa Aalborg

FREDERIKSHAVN: Designa køkkenbutikken på Maigårdsvej i Frederikshavn lukkede i marts ned for alle aktiviteter, som en del af kædens løbende optimering af butiksnettet.

Siden har Designa serviceret alle kunder nord for Limfjorden fra butikken i Aalborg.

Stor kundetilgang og især vækst i erhvervskunder i og omkring Frederikshavn betyder nu, at Designa Aalborg tager det logiske skridt og etablerer et showroom i byen – i samme lokaler, som husede den gamle butik.

- Vi har i de sidste seks måneder oplevet en markant stigning i både privatkunder og erhvervsprojekter i Frederikshavn og i de omkringliggende byer.

- Og da vi samtidig i butikken i Aalborg har en dygtig medarbejder, som selv er fra Frederikshavn og bosat i byen, var det oplagt for os at etablere en butik igen, så vores mange kunder nord for Limfjorden nemt kan komme til vores showroom, fortæller Johnny Thomsen, der er indehaver af Designa Aalborg og snart også Designa Frederikshavn.

Tilbagekomsten til Frederikshavn sker i tæt samarbejde med Designa kæden, som også ser gode muligheder for igen at få en stærk tilstedeværelse i den nordligste del af landet.

- Lukningen tidligere på året lå i naturlig forlængelse af vores overordnede strategi om at samle aktiviteterne i de større byer, hvorfra vi servicerer kunder i hele oplandet.

- Men det er også klart, at vi skal være, hvor kunderne er. Når vi oplever så markant tilgang især på projektdelen i Frederikshavn og omegn, skal vi naturligvis være i stand til at justere strategien og agere i forhold til det marked, vi opererer på, siger kædens administrerende direktør, Erik Høj.

Butikken åbner i starten af januar 2020 og får adresse på Maigårdsvej 11 på samme adresse, hvor den tidligere Designa butik lå. Og netop det har været medvirkende årsag til, at kæden hurtigt kan etablere sig i byen igen.

- Normalt skal man bruge en del tid på at klargøre et lokale, inden vi kan begynde at bygge udstillinger og indrette efter alle kunstens regler. Men i dette tilfælde kan vi flytte lige ind og har dermed kunnet fokusere fuldt ud på at designe udstillingerne, som bliver et flot udsnit af de mange muligheder, vi kan tilbyde, siger Johnny Thomsen.

Åbningen er planlagt til 2. januar, hvor den nye butik står klar til at tage imod eksisterende og nye kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...