KOMMUNEN: Familiepsykolog Ulla Dyrløv sætter fokus på, hvor svært det kan være at skabe en ny sammenbragt familie. Stærke følelser er på spil, når to familier skal blive til én – men det kan sagtens lade sig gøre!

Måske kender du psykolog Ulla Dyrløv fra TV, hvor hun bl.a. har medvirket i DR1-programmet ”Delebørn”? Nu får du chancen for at høre Ulla give gode råd om, den vanskelige kunst, det kan være, at få børnene igennem en floksammenføring. Bliver barnet overhovedet klar til en ny ”familie”?

At skabe en sammenbragt familie er lidt af en udfordring, det kan de fleste, der har prøvet det, skrive under på. Ikke mindst fordi, at noget så fundamentalt som normer, regler og daglig praksis fra to forskellige familier skal fusioneres. Samtidig med, at der kan være stærke følelser som sorg, glæde, forvirring og kaos, der spiller ind.

- Der er ingen enkle eller nemme løsninger eller svar, og ingen opskrift passer på alle sammenbragte familier, understreger familiepsykolog Ulla Dyrløv. Alligevel vil hun gerne komme med sit bud på, hvilke tanker og overvejelser, man som henholdsvis biologisk forælder og stedforælder, skal gøre sig i processen.

Ulla Dyrløv er kendt fra tv-programmerne ”Ingen styr på ungerne” og ”Aldrig for sent” på DR1. Hun er desuden tilknyttet som konsulent på tv-produktioner som x-factor, Voice Junior, MGP Junior, Bagedysten og De brændte børn.

Velkommen til en aften med fokus på sammenbragte familier – et indblik i, hvilket udfordringer de står overfor, og hvilke ”værktøjer”, der er gode at have ved hånden. En aften for jer, der står i situationen, for bedsteforældre, fagpersoner, jer der er tætte på osv.

Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk under Det sker eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...