Fuldt tryk på fiskeriet i efterårsferien

FREDERIKSHAVN: Hele ugen tiltrak den nyindviede mole masser af folk, som kom både for at fiske og for at nyde en frisk gåtur langs stenene ud til molehovedet. Og det er en god gåtur. Det tager næsten 30 minutter i fornuftigt tempo, at komme fra p-pladsen til molehovedet. Men hvad gør det, med sådan en udsigt.

Det var ikke kun frederikshavnere der tog turen. Mulighederne for god fangst på det dybe vand, tiltrak lystfiskere fra hele landsdelen. Vanddybden er 14 meter på det dybeste sted i sejlrenden.

Det her bliver et fantastisk aktiv for hele området fortæller en begejstret Jesper Christensen fra JC Fisk i Sæby. Når først det rygtes, hvor gode chancer der er for at fange fisk, vil det tiltrække folk fra hele landet og fra vores nabolande. Især fra Tyskland forventer vi mange fisketurister.

De fiskemuligheder der er her på molen, er helt unikke. Der er fanget både store torsk, sej, sild, makrel og fladfisk – og den største torsk var på 4,5 kg. Nu håber jeg at de planlagte faciliteter som toiletter og rensepladser også bliver færdige fortæller Jesper Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...