Amalie Thørholm er klar med sin første EP. Den udkommer 7. maj

FREDERIKSHAVN: Den unge frederikshavner Amalie Thørholm er nu klar med sin debut EP.

Amalie Thørholm er sangerinde og sangskriver og debutudgivelsen bærer titlen "Amalie" og indeholder fem popsange på dansk som hun selv har produceret i tæt samarbejde med producer Mogens Binderup.

Amalie Thørholm udgav i efteråret 2017 singlen "Love & koffein", der opnåede pæn succes på radiokanalerne i hele landet og hun har siden arbejdet på at skrive sange og indspille materialet.

- Selv om mange af sangene centrerer sig om emnet kærlighed, handler de også i bund og grund om bare at være menneske og ung kvinde, siger Amalie Thørholm, der understreger, at det har været en rigtig spændende og lærerig proces at indspille sin egen musik.

- Men det har også været en overvældende oplevelse og en helt ny verden at orientere sig i. Men det har været al arbejdet værd og jeg har glædet mig meget til at offentliggøre resultatet.

Amalie Thørholm er født og opvokset i Frederikshavn, og bor i dag i Aalborg hvor hun studerer sang og korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium.

Hun har selv styret hele udgivelsesprocessen, lige fra at skrive sange og arrangere musikken til at designe cover og indspille.

Amalie Thørholms EP udkommer 7. maj som en digital udgivelse som kan købes på bl.a. iTunes og streames via Spotify og alle gængse streamingtjenester, der er tilgængelige på det danske marked.

Lige nu bliver der arbejdet hårdt med at promoverer Ep’en overfor bl.a. radiostationer og koncertarrangører over hele landet og første udspil fra pladen "Du har sikkert set mig før" bliver allerede nu spillet på både lokale og landsdækkende radioer.

- Sammen med mit band arbejder jeg nu på at lave en koncertturne landet rundt til efteråret og vi håber selvfølgelig også på at Frederikshavn kommer i kalenderen, siger Amalie Thørholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...