Lørdag d. 5. oktober er der landsindsamlingen ”Lyserød Lørdag”, hvor man samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. Indsamlingen er allerede startet, hvor lokale butikker og spisesteder bakker op med forskellige initiativer.

- Vi har Lokal Handel med temaet Lyserød Lørdag, oplyser handelschef Dan Kobberup fra Frederik og Fie Mølholt, der er formand for Kræftens Bekæmpelse.

Fisketorvet er omdrejningspunkt for eventet på lørdag fra 10-14, og her vil der være amerikansk lotteri med flotte lokale præmier.

Det gode formål kan også støttes ved at købe kaffe, kage eller en kop suppe som venligst er doneret af The Reef og Nygaards Kaffe.

På torvet kan du også deltage i Novabils konkurrence, hvor en Toyota C-HR er fyldt helt op med balloner – det eneste du skal er at gætte antallet!

Hele weekenden er der mulighed for en prøvetur i den populære C-HR hos Novabil på Maigaardsvej. Bilforhandleren donerer kr. 100 per prøvetur.

Flere lokale butikker og spisesteder byder på ”lyserøde-oplevelser”

Anette fra Spar Dame gentager de seneste års store succes med ”ballon-lotteri”, og der er præmier i alle balloner ”nogle med søde små trøstepræmier og andre med flotte kvalitetsprodukter”.

Der er præmier for over kr. 15.000 og hun håber at kunderne vil købe mange balloner, så sidste års flotte indsamling på hele kr. 8.600 (172 balloner) bliver overgået.

Hos Trine i Vero Moda kan du købe et shoppe-net så længe lager haves og Tina i Skoringen gentager sidste års succes med gratis professionel imprægnering, hvor kunde-betalingen på blot kr. 25, i stedet for videregives direkte til det gode formål.

På EMPIRE, både i cafeen og restauranten samler Louise og co. ind via alle solgte snaps til smørrebrødsbuffeten og donation per solgte kop kaffe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...