Der bliver virkelig gået i dybden i Danmarksgade

FREDERIKSHAVN: Der arbejdes flittigt i gågaden og på Kallstorvet med gågaderenoveringen. Vi har snakket med et par af de butikker der lige nu er mest ramt af gravearbejdet, om hvordan arbejdet påvirker dem.

- Her i Louis Nielsen, må vi da indrømme, at vi godt kan høre at de arbejder derude og der kommer også nogle ordentlige bump indimellem.

- Vi var lidt bange for om det kunne påvirke vores fine måleudstyr, men det har ikke været noget problem.

- Det er jo positivt at de arbejder, for så sker der noget.

- Vi skal være flittige til at få gulvet gjort rent, så vi ikke får grus i hele butikken, men ellers kører det fint.

- Vi glæder os bare til det er færdigt, og vi får en fin scene her på Kallstorvet.

Der kommer rigtig mange kunder, som slet ikke ved hvorfor der graves og det er jo lidt utroligt, da der er skrevet en del om det. Mange tror også, at der kun graves for at modernisere gågaden, fortæller Charlotte Olivius fra Louis Nielsen.

Grunden til at der arbejdes i gågaden, er fordi kloakkerne skal renoveres og tilpasses til de større regnmængder. I den forbindelse har Frederikshavn Kommune valgt at modernisere gågaden, som efterhånden er mere end 30 år gammel.

Helt præcist blev den nuværende gågade påbegyndt i 1984 og færdiggjort i 1986.

Hos Telia har de valgt at bruge afspærringen i gågaden som dekoration.

- Gågaden er jo delt i to. Enten går kunderne på den ene eller anden side af gravearbejdet. Derfor blev vi enige om at vi måtte larme lidt, for at gøre folk nysgerrige.

- Vi dekorerer med balloner hver dag, og opfordrer også børnene til at tage en ballon med.

- Vi fik lov til at sætte ballonerne på afspærringen og vi har et super samarbejde med Forsyningens folk.

I december 2018 flyttede vi hertil, fra en adresse lidt længere oppe i gaden, og det er vi virkelig glade for. Vi har fået en større og flottere butik, og det har givet flere kunder i butikken.

- Vi ser frem til det færdige resultat og håber det kan være med til at give ekstra liv i gaden fortæller Andreas Thomsen, der er Shop Manager hos Telia Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...