Tilbage i 1965 før Flower Power og Easy Rider, var der en spirende motorcykelkultur i Frederikshavn. Særligt ved én adresse på Bådervej, samledes MC entusiaster for at skrue på deres motorcykler.

Her startede interessen for motorcykler også for en flok helt unge mænd. De fleste gamle nok til at køre på motorcykel, og hvis ikke kunne man godt finde på at køre en lille tur alligevel.

Fællesskabet omkring motorcyklerne voksede og man besluttede i 1973 at danne en klub med navnet Induisterne. Egentlig skulle klubben have heddet Individualisterne, men et medlem kom til at udtale det forkert - og så var klubbens navn født.

I 1973 flyttede man til de første klublokaler ved Svæveflyveklubben i Sæby, og her holdt man til indtil 1976, hvor Hjørring Kommune var behjælpelig med at finde nye lokaler på fordelagtige vilkår. Man kunne få lov at anvende huset, indtil området skulle bruges til industri. Og den dag i dag holder Induisterne stadig til i lokalerne på Hedevej 96 i Hjørring. Klubben har nu ca. 70 medlemmer i alderen fra 22 - 75 år

- Vi har haft nogen helt fantastiske oplevelser sammen på vores motorcykler både i Danmark og i udlandet, og i dag er vi alle stadig aktive på motorcykel, med undtagelse af en enkelt fortæller Christian Danielsen.

Det var Christian som havde indkaldt til Induist træf, og der skulle være kommet 17 af de gamle Induister. Desværre satte coronaen også her sine spor, så der var syv der ikke kunne komme. Men coronaen kunne ikke holde minderne og røverhistorierne tilbage hos de fremmødte. Det blev en hyggelig dag med fyldt med kubik, og helt sikkert et par religionskrige omkring engelske og tyske motorcykler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...