Nogen foretrækker at holde ferie uden for sæsonen, mens andre er studerende og skal tjene så meget som muligt, mens de kan. Heldigvis er de klar til at betjene os når vi og turisterne gerne vil ferieshoppe.

Vi har mødt nogen af dem, som arbejder i varmen.

Sara Yde Vilster fra Intersport:

Jeg har været ungarbejder her i forretningen i to år, så jeg ved hvad jeg går ind til. Men selvom det er mange timer jeg er her, kan jeg rigtig godt lide det. Vi motiverer hinanden og har det sjovt. Når jeg har fri tager jeg gerne med vennerne til stranden. Jeg foretrækker vinterferie og tager gerne afsted hvert år i uge 8. Efter sommerferien starter jeg i 2. g på Frederikshavn Gymnasium.

Rasmus Nielsen fra Mr Klaus:

Jeg har indtil videre holdt en enkelt uge. Vi deles lidt om ferien i de gode uger og så tager jeg ferie senere når skoleferien er slut. Min ferie vil jeg holde i Danmark. Vi har faktisk haft travlt i sommer med mange turister – flere end sidste år.

Charlotte Olivius fra Louis Nielsen:

Jeg har holdt to uger tidligere i sommeren – først en uge i Ungarn og derefter på Fanø. Jeg har en uge mere i uge 32, som skal holdes her i byen. Vi er jo nødt til at dele om ugerne her i sommeren, men det kan da godt være lidt hårdt at stå og kigge ud på det gode vejr.

Maria Vestergaard Jensen Skoringen:

Jeg har holdt de to første uger i sommerferien, hvor jeg var på Livø sammen med min familie.

Indtil videre gemmer jeg de resterende ferieuger til senere på året. Jeg skal bl.a. til Sverige i julen for at stå på ski. Det er faktisk hyggeligt at være her, for der kommer så mange glade mennesker – og rigtig mange turister. Og nu har vi startet udsalg, så der er travlt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...