- Det er næsten som at vinde DM i håndtering af skader, smiler en glad Torsten Storgaard fra byggefirmaet Finn A. Christensen A/S.

Sammen med resten af sit team har han netop fået overrakt titlen som Årets Håndværkerteam af TopDanmark Forsikring.

- Vi har været håndværkertaksator for TopDanmark i over 20 år, og har altid arbejdet målrettet på at yde både TopDanmark og forsikringstagerne vores aller aller bedste, så naturligvis er vi glade og stolte over anerkendelsen” fortæller Torsten og tilføjer

- Oven på de seneste storme kommer vi nok ikke til at hvile på laurbærbladene”

Overrækkelsen fandt sted på Restaurant Smørgåsen i Frederikshavn, hvor TopDanmarks Driftschef, Thomas Fenger Falbrik, i sin tale bl.a. sagde:

- Vi hylder Jer for Jeres enestående præstation, hvor I som Byggeteam igennem engagement, samarbejde, og dialog, har hjulpet vores kunder i deres mangeartede vanskelige situationer. I har udmærket jer med empati og forståelse for kundernes udfordringer, og samtidig sikret vores skadelidte kunder en hurtig og effektiv håndværksmæssig hjælp, af høj kvalitet og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Sammen løfter I i flok, og skaber succes for jer selv, og herigennem for Topdanmark. I ønskes stort tillykke med Jeres flotte resultat.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...