Henrik Brandt overtager ledelsen 1. oktober

FREDERIKSHAVN: Henrik Brandt tiltræder som adm. direktør i Dafolo A/S 1. oktober.

Stillingen blev midlertidigt overtaget af Peter Bisgaard Vinther, da Hans Christian Højslet stoppede i september sidste år.

Henrik Brandt har ledelsesmæssig erfaring fra en række virksomheder, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med strategisk forretningsudvikling, intern optimering og synergi samt salgsudvikling i forhold til både private og offentlige kunder.

For Dafolos bestyrelse har det været vigtigt, at virksomhedens nye øverste leder har salgs- og ledelseserfaring, der kan danne grundlag for videreudvikling og vækst i Dafolo.

Henrik Brandt kommer fra en stilling som adm. direktør hos Kinnarps kontormøbler og flytter med sin familie til Nordjylland i forbindelse med, at han tiltræder.

Dafolo omfatter tre forretningsområder med potentiale for fremtidig vækst. Et digitalt område, der i samarbejde med datterselskabet Convergens A/S, udvikler selvbetjenings- og integrationsløsninger til den offentlige sektor. Et pædagogisk område med en solid position i markedet som faglitterært forlag med en pædagogisk udgivelsesprofil, der har ekspanderet gennem en årrække med afholdelse af store internationale konferencer og opbygning af en pædagogisk konsulentafdeling rettet mod såvel skole- som dagtilbudsområdet.

I fremtidsplanerne for forlaget indgår videreudvikling af digitale læremidler og andre digitale løsninger.

Det tredje forretningsområde er lager & logistik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...