Samlere af både frimærker, mønter og alt muligt andet mødes i Maskinhallen

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Frimærkeklub har i år som noget nyt også inviteret Frederikshavn Møntsamlerforening og Samlerforeningen Skandia 43 med til byttedagen 24. november 2018 fra klokken 10 til 15.

Så i år er det blevet til en Frimærke- og samlermesse!

Igen i år vil der være professionelle handlere og opkøbere til stede. Et bredt sortiment af frimærker, postkort og udstyr samt mønter er medbragt - og fra tidligere ved vi, at der er gode mulighed for fund. I år vil der desuden være repræsentanter fra Frederikshavn Møntsamlerforening og Samlerforeningen Skandia 43.

Klubben har lejet både den store sal og den lille sal med navnet: Værkstedet. Det betyder blandt andet, at der er blevet plads til borde med samlere af tændstikæsker og -etiketter, Pixi-bøger, ølbrikker, øl- og sodavandsetiketter, ølglas, postkort, receptkuverter og telekort.

Ved byttebordene er der mulighed for at bytte med andre frimærkesamlere og derved få nyt med hjem til egen samling.

De besøgende kan få en god dialog med Frederikshavn Frimærkeklub, Frederikshavn Møntsamlerforening og Samlerforeningen Skandia 43 om det at være medlem i en af klubberne.

Gæster er velkomne til at bringe egne effekter og samlergenstande med hjemmefra og bytte med andre. Hvis man har noget liggende, man tidligere har samlet på, eller som man har arvet, så tag det med og få en snak med handlere og samlere, som giver en uvildig vurdering.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...