Fitness: Fitnesscentre i Vendsyssel støtter frederikshavnske Anja Lovéns hjælpearbejde - og det sker på cykler fra Body Bike

Fitness World i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Sæby samler penge ind til Din Nødhjælp med et 12 timers indendørs cykel arrangement

Lørdag den 9. marts kommer der forhåbentligt sved på panden og penge i kassen, når Fitness World i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Sæby går sammen om et stort indendørs cykel arrangement, hvor medlemmerne 12 timer i træk skal trampe i pedalerne for at skabe størst muligt overskud til Din Nødhjælp.

Din Nødhjælp er stiftet af Frederikshavneren Anja Lovén og driver et børnehjem i Nigeria, hvor organisationen redder børn, der bliver beskyldt for at være hekse, fra tortur og død.

Centerleder i Frederikshavn og Sæby, Anne Nielsen siger:

- Vi har igennem lang tid arbejdet med at klargøre en god dag, hvor vi både kan give en god oplevelse til vores medlemmer og samtidig kan skabe størst mulig støtte til det fantastiske arbejde Anja og hele hendes crew gør før heksebørnene i Nigeria.

- Da vi begyndte planlægningen var det første vi besluttede, at vi skulle støtte Anja Lovén og Din Nødhjælp.

- Vi er så stolte over, at en lokal pige kan gøre så stor en forskel i den store verden og føler nærmest en forpligtelse til at bakke op om hendes arbejde”.

Det lokale islæt rækker dog langt længere end det gode formål. Til arrangementet vil deltagerne køre på toppen af poppen inden for cykler, da cyklerne der bliver kørt på, er nyeste model fra Body Bike i Frederikshavn.

Cyklerne kan via en App forbindes til deltagernes mobiltelefon, så medlemmerne løbende kan følge resultatet af deres anstrengelser på cyklerne.

Indtil videre er det kun medlemmer i Fitness World, der kan booke cykler, men fra torsdag den 24. januar kan alle interesserede booke en cykel og støtte det gode formål.

Det er tanken at medlemmerne deles om cyklerne, så der er mindst to deltagere om hver cykel. Derfor vil Fitness World også lægge sig i selen for at lave gode rammer for socialt samvær for de medlemmer, der ikke sidder og tramper i pedalerne.

For at skabe størst muligt overskud til det gode formål, skal vi nu ud og finde sponsorer, der vil hjælpe med at sponsere ting vi kan forkæle vores deltagere med og præmier til amerikansk lotteri.

Vil vi gerne sige tak til de sponsorer, der allerede har meldt sig på banen og håber mange flere vil følge med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...