MTB-rytter fik en flot donation fra Bangsbo Frejas U 14 drenge til Kids Aid

FREDERIKSHAVN: Kids Aid arbejder konstant for at samle penge ind til syge og sårbare børn i Danmark, og i 14 dage fra den 23. juni til den 6. juni, cykler Kids Aid ambassadører som bl.a. Lars Christiansen og Tom Kristensen, for at samle penge ind til støtte for musik og underholdning på hospitalerne.

En af dem, der har valgt at støtte op om Kids Aid, er mountainbike-rytteren Sebastian Arnstedt, som har fået den vanvittige ide, at cykle samtlige 175 opmærkede MTB spor i Danmark på 14 dage. Han skal køre i alt 1.400 km og 30.000 højdemeter på cykel samt 3.200 km. i bil som transport mellem sporene. Og hele turen gennemfører han alene uden hjælp.

Lørdag morgen startede turen i Skagen, hvorefter sporene i Tversted, Tornby, Vindstrup, Bagterp, Tislum og Katsig ventede inden han lørdag eftermiddag nåede til sporet ved Pikkerbakkerne.

Her ventede Bangsbo Frejas U14 drenge med en overraskelse til Sebastian. Holdet har arbejdet hårdt i den sidste uge, for at tjene penge til en donation til Kids Aid. De kunne på toppen af Pikkerbakken overrække en donation på kr. 7.400,- til Sebastian Arnstedt og Kids Aid.

Efter turen på Pikkerbakken, fortsatte Sebastian sin cykeltur rundt til de nordjyske MTB spor. Næste stop var Sæby og derefter Østervrå, Nols Skov, Blokhus, Hjallerup og til sidst Hammer Bakker. I alt 106 spor km. på den første dag.

Bangbo Freja’s U14 drenge har de sidste to år arbejdet sammen med Kids Aid, og har netop forlænget deres samarbejde. Under mottoet ”Børn hjælper Børn” indsamler Kids Aid penge til støtte for syge og sårbare børn i Danmark. Samarbejdet har udviklet drengene og givet dem masser af oplevelser, og holdets aktiviteter, har i løbet af de sidste to år, indsamlet næsten kr. 250.000,- til det gode formål.

Efter en lang ufrivillig pause, er holdt nu i gang med træningen igen, og der venter flere træningsturneringer i sommer. l den kommende sæson skal holdet i spille U15, og man forventer at deltage i U15 Liga 2A samt liga 4/5.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...