Det er ikke kun titlen på multikunstnerens seneste hit, men også overskriften på det foredrag han holder torsdag den 12. marts, kl. 19.00, i Manegen - Sæby Kulturhus. Her kommer publikum tæt på kunstneren og mennesket Chief 1, når han ærligt fortæller om op- og nedture i sit liv – krydret med musikalske indslag.

Når filmen knækker for dig, og du vågner op en morgen og fryser

Og alle går med alle’ mens du vandrer midt i mængden alene

Og du venter ved et stoppested’ hvor bussen aldrig holder

Mens folk går forbi uden for dit liv

Fire linjer fra sangen ”Alt er godt!”, som Chief 1 og Thomas Buttenschøn hittede med i 2019. En rigtig ørehænger, som de fleste af os vist kan rocke lidt med på. Teksten kunne også godt være et billede på den depression og livskrise Chief 1, med det borgerlige navn Lars Pedersen, havnede i for få år siden.

Den musikalske tusindkunstner kan skrive både sanger, musikproducer, sangskriver, manager og DJ på sit CV. Det har givet ham årtiers succes, først med rapgruppen Rockers By Choice og siden en forrygende karriere som netop producer, sangskriver, sanger og solist.

Desværre havde successen også en bagside. Gradvist forsvandt glæden fra hans liv, og han landede til sidst i et tungt og dybt mørke, som han havde rigtig svært ved at se en vej ud af.

I 2019 kunne seerne opleve en hudløst ærlig Chief 1 i TV2s ”Toppen af Poppen”, fortælle om, hvordan han var kommet tilbage på sporet – flere kilo lettere og smask forelsket. - Formålet med at fortælle min historie, er at minde os alle om, at vi skal tage ved lære af de knubs, livet giver og turde udleve vores drømme, forklarer Chief 1.

Mød den sympatiske og ærlige multikunstner og hør ham dele ud af anekdoter fra sit liv. I løbet af aftenen giver Chief 1 også smagsprøver på flere af sine hits.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...