Fra onsdag d. 1. april kl. 20 kan man opleve ægteparret Cassia og Charles Christensen fra Frederikshavn i TV 2’s nye livsstilsprogram ’ Sommerdrømme’. I programmet skal de dyste mod tre andre par om bedst at indrette hver deres sommerhus i Hvidesande. Programmet strækker sig over 8 programmer, og i hvert program skal parrene indrette og bygge et nyt rum.

Hver uge skal deltagerne gøre en del af drømmen til virkelighed, og de bygger og indretter rum for rum i deres unikke sommerhus. De har hver 310.000 kroner til at forvandle et nøgent hus til en færdig sommerdrøm.

I finaleafsnittet afgøres det, hvem af parrene, der får lov til at beholde deres sommerhus til en værdi af 2 millioner.

- Det var min ide at vi skulle tilmeldes. Jeg bestemte mig for at sende ansøgningen til TV2, selvom Charles ikke var vild med det. Vi blev inviteret til casting i Aarhus og blev efterfølgende udtaget. Charles var stadig ikke begejstret og havde ikke lyst til at være med. Men vi tog på ferie i Spanien, hvor han fik tid til at tænke over det, og heldigvis skiftede han mening griner Cassia.

- Optagelserne tog syv uger hvor vi samtidig skulle bo i sommerhuset i Hvide Sande. De første nætter sov vi på gulvet, da huset var helt tomt. Efterhånden som vi fik huset indrettet, kunne vi tage det i brug. Ellers var der stillet køkken- og toiletvogn op, som vi delte med de andre deltagere.

Det var virkelig hårdt arbejde, og vi blev tit presset på tiden. Men vi havde det også utrolig hyggeligt med de andre deltagere, som vi blev utrolig gode venner med. Vi havde engang imellem en fridag inden næste afsnit gik i gang, og der hyggede vi gerne med de andre. Men derudover blev der knoklet igennem. Vi skulle jo lave alt selv, fra fodlister til lofter. Men det var en stor oplevelse at være med fortæller Charles.

Cassia og Charles mødte hinanden i Brasilien for 10 år siden, hvor Cassia var politibetjent i Sao Paolo. Charles er uddannet maskinmester, men er nu pensioneret. Han har sejlet i mange år og arbejdede sidst som supervisor for FLSmidth i Brasilien. Cassia arbejder nu som pædagogmedhjælper i Pilekvisten.

Det bliver spændende at følge parrets kamp hver onsdag kl. 20.00. Finaleafsnittet sendes onsdag d. 20 maj kl. 20.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...