Musikalsk fortælling om Johnny Cash i Lendum Kirke

LENDUM: Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”.

Det er en musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet er en stor succes, og nu er Karsten Holm aktuel med et koncertforedrag med en anden gigant i den amerikanske populærmusik: Johnny Cash.

Det kan man opleve i Lendum Kirke 14. marts kl. 19.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden.

Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde.

Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte.

Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige.

Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Cash i kirken skabes af Karsten Holm, vokal, guitar, Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor, Martin Blom, diverse guitarer og kor og Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...