12-årige Camille fra Frederikshavn vandt Voice Junior 2019 i suveræn stil

FREDERIKSHAVN: Med et brag af suveræne præstationer bag sig var det ikke uventet en utrolig veloplagt Camille Haven Beck, der lørdag aften forførte os med blandt andet balladen ”Listen”.

Det skete i Voice Junior, hvor den 12-årige frederikshavnerpige ikke alene præsterede - men gjorde det så vildt, at finalesejren blev sikret.

Sådan ville børnene i Kanal 5’s studie det, og i finalen var det dem, der stemte og dermed bestemte at den eftertragtede Voice Junior-titel endte hos Camille fra Frederikshavn.

Vejen til titlen er gået gennem 10 afsnit på Kanal 5 med start i de indledende blinds til den stort anlagte finale.

12-årige Camilla har evnet at stå distancen - og har endda haft overskud til at henrykke publikum under Rock på Knivholt først i duet med coach Wafande og siden som solist.

Camille Haven Beck går i 6. klasse på Bangsbostrand Skole, og der skal nok blive noget at snakke om mandag, når Camille møder ind på skolen efter sejren nu er blevet offentliggjort.

For det var ikke en liveudsendelse, så Camille har længe skullet bære på denne sin store hemmelighed - nemlig at hun sikrede sig titlen som årets Voice Junior-sanger.

Hun har siden første udsendelse 20. april henrykket både sin coach Wafande og de to andre coaches gang på gang og i lørdag aften cementerede hun sin indsats ved at vinde årets finale i dyst mod coach Mette Lindbergs deltager Nicklas fra Middelfart eller coach Joey Moes deltager Katrine fra Hobro.

Nu får vi så se, hvad titlen bringer med sig på den musikalske scene - men det høres at Langelandsfestivalgæsterne i juli vil høre mere til både Wafande og Camille.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...