I aften er det knald eller fald for 12-årige Camille fra Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Lørdag 22. juni er kulminationen på en sangsolistisk rejse for unge piger og drenge gennem Voice Junior.

12-årige Camille Haven Beck, der går i 6. klasse på Bangsbostrand Skole, har siden første udsendelse 20. april henrykket både sin coach Wafande og de to andre coaches gang på gang og i lørdag cementerede hun sin indsats med at blive udvalgt til at stå på scenen i årets finale.

Vejen gennem 10 afsnit på kanal 5 med start i de indledende blinds til den stort anlagte finale er lang, men 12-årige Camilla har evnet at stå distancen - og havde endda overskud til at henrykke publikum under Rock på Knivholt først i duet med coach Wafande og siden som solist.

Nu er vi så spændt på om den bærer hele vejen igennem til vinderpladsen eller om det i stedet bliver coach Mette Lindbergs deltager Nicklas fra Middelfart eller coach Joey Moes deltager Katrine fra Hobro, der ender med at stå med sejrens palmer.

Selv om finalen ikke sendes live, kan seerne se frem til en virkelig spændende afgørelse, hvor de tre finalister skal synge to gange hver - den ene gang som solist og den anden gang i duet med deres coach.

Og modsat de indledende udsendelser er det ikke længere de tre coaches, der bestemmer, hvem der skal vinde – det er derimod børnene i studiet, der stemmer og bestemmer, hvem der løber med den eftertragtede Voice Junior-titel.

Som gæst medvirker sidste års vinder Dafne.

Jacob Riising og Ihan Haydar styrer som altid slagets gang.

Og vi har snuset lidt til, hvad der er i vente musikalsk fra Camilles side

Camille skal blandt andet synge balladen ”Listen”, som Beyoncé har udødeliggjort.

Så der er virkelig noget at se frem til lørdag aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...