Nyt tilbud til dig med lysten til at skabe din egen forretning

FREDERISKHAVN: - Måske har idéen og lysten ligget og spiret længe, men du har ikke taget skridtet og gjort noget aktivt ved det?

Drømmen om at skabe egen virksomhed og have friheden til at træffe beslutningerne selv og arbejde med din passion?

Du har nu mulighed for at komme til uforpligtende iværksættercaféer i Erhvervshus Nord, hvor du kan høre om deres iværksættertilbud, hvad det kræver at starte selvstændigt, og du kan stille konkrete spørgsmål.

Den første iværksættercafé er den 28. august i Kattegat Siloen i Frederikshavn, og du tilmelder dig på Erhvervshus Nords hjemmeside.

- I Erhvervshus Nord har vi stor erfaring med at vejlede iværksættere og hjælpe drømmen på vej lige fra iværksætteren med flere fuldtidsansatte til den spæde virksomhedsopstart og de indledende tanker.

- Nogle kommer ind med en drøm om at starte egen virksomhed, men er usikre på, hvor de skal begynde. Andre har allerede en skarpskåret forretningsplan og de første kunder, så vores erfaring med at vejlede iværksættere spænder vidt. Vi er iværksætternes uvildige sparringspartner lige fra de indledende, afklarende spørgsmål og til sparring omkring afsætning, finansiering, forretningsudvikling med videre, siger iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen.

Kurt Ladefoged Nielsen har været ansat som iværksætterkonsulent i Erhvervshus Nord siden april måned. Bag sig har Kurt Ladefoged Nielsen mange års erfaring som selvstændig med sin egen handelsvirksomhed med import af fødevarer fra blandt andet Italien, Spanien og Tyskland.

Dertil har han haft lederfunktioner i en række virksomheder som divisionschef, funktionsdirektør samt adm. direktør. De seneste 10 år har han arbejdet i en Skandinavisk koncern med ansvar for blandt andet Procurement & Supplier Development, herunder etablering af produktioner i ind- og udland samt forretningsudvikling.

Kurt Ladefoged Nielsen har en baggrund som ingeniør inden for Industriteknik.

Sidste år havde Erhvervshus Nord flere end 150 iværksættere gennem iværksætterrådgivningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...