FREDERIKSHAVN: Kertehuset Lillelys i gågaden i Frederikshavn skifter ejer og får nyt navn. Elisabeth Haaber Grey overlader inden sommerferien nøglerne til Tina Søndergaard Frederiksen. Hun har aldrig tidligere prøvet kræfter med detailhandel, men er modebevidst og går meget op i at skabe hygge i boligen.

40-årige Elisabeth Haaber Grey åbnede Kertehuset Lillelys i Søndergade 29 i 2013. I maj 2016 flyttede butikken nogle få hundrede meter mod nord og havnede dermed i gågaden i Søndergade 9 – med Buddy Holly som nabo og 2takt Café & Brasserie som genbo.

- Flytningen betød, at jeg fik en større butik. Jeg elsker min butik, og det er sjovt at være butikken, men jeg elsker min familie højere. Det er årsagen til, at jeg stopper. Jeg har fra første dag lovet mig selv, at jeg ikke vil gå på kompromis med mit moderhjerte, og derfor er jeg utroligt glad for, at Tina har lyst til at overtage butikken, siger Elisabeth Haaber Grey.

Hjemmelavede lys, som produceres i selve butikken, har altid være Kertehuset Lillelys’ varemærke, men der sælges også tøj, smykker, brugskunst, specialiteter med mere.

Ejerskiftet betyder, at der de kommende uger er ekstra gode tilbud i Kertehuset Lillelys.

- Jeg har allerede mærket flere ting ned, og overtagelsessalget fortsætter indtil cirka midt i juni, oplyser Elisabeth Haaber Grey.

50-årige Tina Søndergaard Frederiksen har altid drømt om at blive selvstændig. Hun arbejder i dag som Project Controller hos Victor-DST i Kattegat Silo og har desuden en lang fortid som økonomi- og projektmedarbejder hos MAN Energy Solutions.

- Jeg slog til, da jeg hørte, at Elisabeth ønsker at sælge sin butik. Det bliver et kæmpe spring for mig, men jeg glæder mig helt vildt, siger Tina Søndergaard Frederiksen, som allerede i juni ”går i lære” i Kertehuset Lillelys.

Lysstøberiet fortsætter uændret under navnet Kertehuset Lillelys, men butikken skifter navn, og der kommer til at ske flere nye og spændende ting, men dem løfter den nye ejer ikke sløret for endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...