Har sammen med Cirkus Arena skabt sin egen forestilling, som gæster Frederikshavn 7. maj

FREDERIKSHAVN: Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus.

I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen tirsdag 7. maj kl. 17 i det rødgule cirkustelt ved Knivholt i Frederikshavn.

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber.

I 1990’erne var han konferencier i Cirkus Arena 7 år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling.

- Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk.

- Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut.

- Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften, siger Bubber, som sammen med familien Berdino har samlet alt det, han synes hører til i en rigtig cirkusforestilling.

- Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag, deres kunnen, siger Bubber.

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmelder.

Mange af de børn der oplevede Bubber i 90’erne har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet.

Bubber er som en del af cirkusfamilien.

For 20 år siden tilbragte han og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage giver en følelse af, at hele familien er samlet igen.

- Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen, og for de mange talentfulde artister, vi har samlet.

- Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre, samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter, siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter.

Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften.

Bubber får også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...