Jens Arentzen gæster Frederikshavn med sin nye bog

FREDERIKSHAVN: De kommende måneder turnerer Jens Arentzen rundt i landet og lørdag 29. juni slår han vejen forbi Frederikshavn Bibliotek i anledning af udgivelsen af sin nye bog ’Barnet, Byen og Verden’.

Det sker fra 11-13.

Det er gratis at deltage i bogreceptionen, og på dagen har du mulighed for at købe dit eget eksemplar af bogen og få den signeret af Jens Arentsen.

Gennem mere end 25 år har skuespiller, instruktør og foredragsholder Jens Arentzen rejst Danmark tyndt og mødt mennesker på ledergange, i fængsler, i psykiatrien, i kommuner og i virksomheder.

Med bogen ’Barnet, Byen og Verden’, som han selv siger, er skrevet i skabende vrede, tager han bladet fra munden og deler, hvad han har set på sine rejser.

- Der sidder mennesker i danske afkroge og venter på, at livet skal tage sin begyndelse, og mennesker, der er gået ned med stress af alt for meget arbejdsliv.

- Gennem fortællingerne og forklaringerne i denne bog håber jeg at nå de psykisk belastede, børn, unge og voksne, så de indser, at de måske slet ikke fejler noget. At de måske ikke har ’et problem’, men at deres omgivelser – måske siden de var små – har fået dem til at tro, at de var forkerte, ’stille typer’ eller generelt dårlige til livet.

- Stemninger smitter, og de er svære at skærme sig fra – særligt hvis man ikke kender omgivelsernes betydning, og derfor tror at det ’bare er én selv, der er forkert’.”

Jens Arentzen vil gerne inspirere omsorgsfolket som lærere, pædagoger, forældre og svigerforældre, terapeuter, psykologer, læger, sygeplejersker, socialrådgivere og sosu-assistenter til at have øje for, at når ’Lille Mulle’ har det svært, så er det faktisk ofte hans baggrund, manglende berøring, det manglende lys mod sig, fra han var spæd, der er årsagen til vreden, selvskaden eller til, at han er blevet ’den stille type’.

Med ’Barnet, Byen og Verden’ sætter Jens Arentzen direkte fokus på samfundets manglende syn på ’det systemiske’. En mangel, der både koster mennesker og koster kassen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...