Nedslag på bibliotekerne i Sæby, Skagen og Frederikshavn

KOMMUNEN: Hvad er en god bog og en god læseoplevelse for dig? Hør bibliotekarerne give deres bud på efterårets og vinterens gode læseoplevelser, når de fortæller om nogle af de bøger, som er udkommet for nyligt.

Bibliotekerne og Danmarks Radio sætter i efteråret fokus på at skabe læseglæde blandt danskerne med kampagnen ”Med andres Ord”.

Bibliotekerne i Frederikshavn Kommune er en del af denne kampagne, bl.a. med tre Bogcaféer, hvor vi dykker ned i litteraturens univers og kigger på, hvad der røre sig lige nu på bogmarkedet.

Bogcaféerne er et tilbagevendende arrangement på bibliotekerne, som oplever stor interesse for at høre om ny litteratur. Bibliotekarerne har udvalgt deres personlige favoritter, som de fortæller om og anbefaler til deltagerne. - Vi er glade for den store interesse, som deltagerne viser vores bogcaféer, udtaler bibliotekar Pernille Lisborg og fortsætter: - Vi håber på stort fremmøde, også denne gang, og glæder os til interessante dialoger og snak om gode bøger.

Tre bogcaféer

I september måned er der mulighed for at deltage i bogcaféer tre steder i kommunen.

Skagens Bibliotek indleder onsdag 4. september, kl. 16.00-18.00, efterfulgt af Frederikshavn Bibliotek onsdag 18. september, kl. 19.00-21.00. Den sidste bogcafé er mandag 23. september, kl. 19.00-21.00 i Sæby i samarbejde med Retfærdighedens Venner.

Arrangementet foregår i Retfærdigheden, Algade 14.

Denne aften medvirker desuden de lokale Trio á Capella, som vil stå for de musikalske ord.

Der er fri entré til bogcaféerne og ingen tilmelding – bare mød op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...