Torsdag den 24. august kl. 15.30 tager Abildgård kirkes børnekor fat på en ny sæson, hvor der venter mange spændende musikalske aktiviteter.

Børnekorets ledes de kommende måneder af Laila Nielsen, som er skolelærer og medlem af Blue Note koret. Laila er trådt til med meget kort varsel, og skal lede børnekoret indtil den nye kirkemusiker forventes at tiltræde senere på året. Men hun glæder sig til at tage fat på musikundervisningen og tilrettelæggelsen børnekorets kommende opgaver.

Faktisk er første arrangement allerede to dage senere ved Abildgård markedet, der indledes med en udendørsgudstjeneste i Amfiarealet ved kirkens syd side.

Børnekorets faste øvedag bliver torsdag fra Kl. 15.30 - 16.45., og henvender sig til aldersgruppen 3 - 5 Klasse

Børnekoret skal hen over den kommende sæson medvirke ved det store korarrangement "Børn synger for verden", hvor alle skolekorene i Frederikshavn by også medvirker.

Det er en velgørenhedskoncert, hvor kirkens rytmiske band også medvirker. Ved Kyndelmisse i februar medvirker børnekoret ved en stort anlagt julekoncert og et korstævne for børne- og ungdomskor i Frederikshavn og omegn. Her skal koret være med til at arbejde med og synge John Høybye’s rytmisk korværk "Lysvår", der hylder solen og det tilbagevendende forår.

En ny aktivitet bliver medvirken ved børnegudstjenesten "Gud og spagetti", der afholdes 6 gange hen over en sæson i umiddelbart forlængelse af børnekorets faste øvetid om torsdagen. Efter gudstjenesten er der et måltid og aktiviteter for børn og forældre. Det er desuden tanken at børnekoret skal medvirke ved en øveweekend i lokalområdet, og her må påregnes en mindre brugerbetaling. Ellers er det gratis at medvirke i børnekorets ugentlige undervisning og aktiviteter.

Der er ingen optagelsesprøve, blot skal man have lyst til sang og musik i et hyggeligt fællesskab.

Sæsonen afsluttes med en udflugt til Fårup sommerland, men da børnekoret blev snydt for denne begivenhed i foråret, vil der allerede lørdagen op til efterårsferien blive arrangeret et gratis tur til Fårup sommerland, hvor også også børnekoret fra Aasted kirke tager med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...