Sind byder til foredrag i Arena Nord

KOMMUNEN: Sidste forår år arrangerende SIND et velbesøgt foredrag med netop Mia Kristina Hansen fra foreningen “Børn med angst” - og på opfordring laver vi et nyt foredrag i år.

Det siger formand Carina F. H. Sielemann fra den lokale SIND-afdeling.

Angst er ikke kun noget, der rammer voksne.

Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se.

Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt.

Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med, at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn.

Ved foredraget, der afvikles onsdag d29. maj i Arena Nord, kan man møde Mia Kristina Hansen, der er formand for Foreningen for Børn med angst og mor til en søn med angst, og psykolog Carsten Juul.

Carsten Juul er autoriseret psykolog og netop startet den metakognitive klinik Metafied, vil fortælle om metakognitiv terapi til børn og unge.

Carsten Juul var blandt de fem første der uddannede sig i metakognitiv terapi i Danmark.

Han har haft flere end 500 børn igennem over de sidste fire år i gruppeforløb og individuelle samtaler.

Psykolog Carsten Juul har speciale i metakognitiv terapi til børn og unge og har bl.a. forsket i metoden og har mange års erfaring med effektiv behandling af børn og unge, er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi til børn og unge.

Mia Kristina Hansen er mor til to drenge, og den yngste af drengene begyndte, at udvikler angst da han var 9 år.

Det tog mange år for hende at få den rette hjælp til sin søn, og hvor hendes søn endte med så svær angst, at han i en periode på 2 år, ikke kom i skole.

Hun vil fortælle om sine erfaringer både som mor til en dreng med angst, og i forhold til de generelle erfaringer hun har til børn med angst.

Udover egne private erfaringer i forhold til børn med angst, er hun uddannet pædagog, og har professionel erfaring med angstbehandlingsprogrammet Cool Kids.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...