Den 1. november åbnede Kristina K. Hvarregaard Møller en ny blomsterbutik i Strandby.

Ludvig & Rasmine er navnet på blomsterbutikken, der er indrettet i kælderen under huset, hvor Kristina bor med sin mand og børn.

Hos Ludvig & Rasmine, der også er et sorgbinderi med levering til kirker, kan man bestille kranse, buketter og opsatser til begravelser, samt kistepynt, og naturligvis også buketter og dekorationer til mere festlige begivenheder og højtider.

Når man ringer og bestiller blomster hos Ludvig & Rasmine, er det Kristina man får i røret, og derfor er det nærliggende, at spørge hvem Ludvig og Rasmine egentlig er.

- Jamen, min farfar hed Ludvig, og han kaldte altid mig Rasmine, måske på grund af mit temperament. Min ældste søn hedder også Ludvig, så derfor var det helt naturligt at kalde butikken Ludvig & Rasmine, forklarer Kristina K. Hvarregaard Møller.

For Kristina startede det hele som en hobby, der efterhånden har det udviklet sig. Hun er selvlært kranse- og blomsterbinder, og selv om hun ikke har en egentlig uddannelse på området, har hun stor erfaring, da hun altid har haft stor interesse for, at arbejde med blomster og dekorationer.

- Jeg er måske heller ikke den typiske blomsterhandler, fortæller Kristina, jeg har den indstilling, at alle skal have råd til at købe blomster og kranse til livets store og små begivenheder. Derfor giver jeg gerne tilbud med hjertet og efter folks budget, slutter Kristina, der byder alle velkommen hos Ludvig & Rasmine på Strandvej i Strandby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...