Gigtforeningen holder mini borgermøde 27. september

FREDERIKSHAVN: Gigtforeningens lokalgruppe i Frederikshavn holder 27. september et mini borgermøde i Aktivitetshuset Bangsbo fra klokken 17 til 20.

Når et familiemedlem rammes af fibromyalgi, er det hele familien der rammes.

Det er ikke kun de som rammes af smerterne og trætheden, der bliver udfordret. Også alle omkring dem oplever, at deres verden bliver vendt "på hovedet".

I foredraget vil Zezza-Maria Skovager fortælle sin historie. Hvordan hun oplevede at hendes familie blev dybt påvirket af hendes sygdom. Og hvad kun gjorde for at få stoppet den negative spiral, som de var havnet i.

I løbet af aftenen præsenterer hun en række redskaber, som kan hjælpe familien. Hun vil med humor, latter og alvor komme ind på alt det, som kan være svært at få sagt til dem man elsker.

Alle går hjem med nye indtryk og ideer til, hvordan fremtiden for familien med fibromyalgi kan blive nemmere.

Undervejs er der rig mulighed for at stille spørgsmål.

Fysioterapeut Nicolai N. Knudsen fra Benefit, kommer og fortæller om GLA:D-træning og der vil også være mulighed for at spørge ind til det.

Heidi Jensen fra Nyholmstrand sko oplever tit at skulle vejlede kunder med ømme og hævede fødder. Heidi komme og fortæller om og viser os et udvalg af bl.a. gode sko, støvler og hjemmesko.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...