Østervrå Bibliotek inviterer til havekursus

ØSTERVRÅ: Er du nybegynder i haven, eller kan du bare ikke rigtig få fat på havearbejdet? Etablerede havefolk giver gode råd og erfaringer videre på Østervrå Bibliotek, torsdag 14. marts fra kl. 19- til cirka 21.

En have skal være en gave - og kun en tåbe frygter ikke haven. Det er udsagn, man ofte høre, og det er så nemt at sige, men hvordan kommer du egentlig derhen, hvor du netop føler, at din have er en gave?

Hvor meget tid har du lyst til at bruge på din have? Skal det være en nem og enkel have, eller en have med stauder, frugttræer og grønsager? Hvordan bliver du dus med din have, og hvor kan du hente inspiration, hjælp og vejledning?

Der er mange muligheder for at få hjælp til at anlægge en fornuftig have. Et sted, der kan være rigtig godt at spørge er hos de etablerede haveejere, som ikke er spor bange for at øse af de erfaringer, de selv har gjort sig.

Østervrå Bibliotek har spurgt to meget erfarne haveejere, og de har takket ja til at komme og fortæller, hvordan de er kommet i gang. Aftenens gæster er Ulla Mortensen fra Brønden og Anne-Grethe Brohus fra Sæby, som med baggrund i deres egne haver vil fortæller om prydhave og nyttehave.

Et af de steder, hvor de to selv har hente inspiration er bl.a. i Sæby Haveselskab og Dybvad Dronninglund Haveselskab, men det vil de selv komme meget mere ind på.

Der er lagt op til en aften, hvor det handler om god råd fra haveejer til haveejer, og spørgsmål er meget velkommen.

Billetter til inspirationsaftenen finder du på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...