Landsstævnet i Frederikshavn afvikles i juni

KOMMUNEN: Blackhawks lukker nu fuldstændigt ned i en periode.

Floorball Danmark har indstillet alle kampe frem til 3. marts og forlænget sæsonen til juni måned.

Det betyder at DM-finalerne for damer og herrer spilles 5. juni i Helsingør, mens pokal Final4 – hvor begge Blackhawkshold er deltagere - spilles i Brønderslev 20. – 21. marts.

Desuden er Landsstævnet 2021, som afvikles i Frederikshavn med Blackhawks som arrangør, fastsat til weekenden d. 19. – 20. juni sammen med U18 Final4.

Samtidig har floorballunionen henstillet til klubberne om nedlukning af alle aktiviteter.

Den opfordring følger man naturligvis også i Blackhawks, som derved lukker ned for alle indendørs aktiviteter i fire uger frem til 13. februar.

- Vi håber, at pandemien er så meget under kontrol herefter, at vi kan åbne igen for træning og får en revideret plan for afvikling af de mange udsatte kampe.

- Det betyder, at vi forlænger sæsonen og spiller og træner både i april og maj måned frem mod de store arrangementer i juni, siger Aage Gøgsig, der er turneringsansvarlig i Blackhawks.

- Det har været en besværlig og meget anderledes sæson. Det er ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre vores kampe lige nu, hvor begge vores ligahold topper deres rækker.

- Men vi bevaret optimismen i Blackhawks, og ser frem til kontrol over coronaen og en spændende sæsonafslutning, understreger Aage Gøgsig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...