Blackhawks har fornyet med trænerduoen på dameligaholdet.

Mens alle aktiviteter er lukket ned i floorball, har dameudvalget i Frederikshavn Blackhawks arbejdet intenst med at få styr på trænerne for næste sæson til alle klubbens damehold. Derfor er det en glad, nyudnævnt formand for dameudvalget, Jan Jacobsen, der kan meddele at alt er på plads.!

- Det var et stort ønske, at vores dameligatrænere ville fortsætte deres gode arbejde. De har vist stort engagement og har arbejdet hårdt med de unge spillere på ligaholdet. Samtidig har de mere erfarne spillere påtaget sig stort ansvar for at hjælpe og udvikle de talentfulde unge talenter, som der er rigtig mange af i Blackhawks.

- Vi har fødekæden i orden og vi har med stor succes kunnet trække mange spillere op på ligaholdet, når der har været skader og andre problemer for ligaholdet, slutter Jan Jacobsen.

For trænerteamet var der heller ikke mange overvejelser inden de sagde ja tak til en sæson mere. De to brødre – Jan og Michael Berggren – er begge ligaspillere fra forgangene Frederikshavn Bulldogs, og de var ikke i tvivl om, at de skulle være med. Cheftræner Jan Berggren har følgende kommentar:

- Det var en nem beslutning. Vi har startet noget godt op, og det er ikke fuldendt endnu. Jeg føler stadig vi kan nå meget længere med holdet og det vil jeg gerne være en del af, udtaler Jan Berggren.

- Jeg håber at alle spillerne er med igen i den nye sæson. Jeg synes ikke at en virus skal bestemme, hvornår deres karriere er slut. Vi håber på en enkelt eller to erfarne spillere mere til truppen. Sammen med vore egne oprykkere, er vi for alvor med, hvor der er sjovt i næste sæson, slutter Jan Berggren.

Ass. træner Michael Berggren supplerer sin bror med følgende:

- Jeg synes det er sjovt at være træner sammen med sin bror. Vi har en lidt anderledes tilgang til tingene. Det skal være sjovt at være med og vi bruger også en del tid udenfor banen, for at planlægge træning og kampe.

- Vi har en god gruppe piger, der har lyst til at blive bedre. De ting vi har fyldt på i år, skal der arbejdes videre med til næste sæson. Det vil jeg gerne være en del af, sluttet Michael Berggren.

Holdet bag trænerne og spillerne er også på plads. Holdlederne Tina Torp og Aage Gøgsig har sagt ja til en tur mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...