KOMMUNEN: Den sjette udgave af Arbejdspladsernes Motionsdag løb af stabelen helt efter planen fredag formiddag, hvor Frederikshavns borgmester satte gang kollegamotionen over hele landet.

Flere end 40.000 fulgte de borgmesterlige instruktioner og øvelser - livestreamet fra Pikkerbakken ud til det ganske danske land.

Og dermed var Danmarks kollegamotions-fest skudt i gang.

- I år har vi slået deltagerrekorden og skaber et sjovere Danmark i bevægelse sådan en fredag før efterårsferien, siger generalsekretær i Dansk Firmaidrætsforbund, Mette Mandrup.

- Det er for mig et godt billede på, at rigtig mange arbejdspladser og kolleger fortsat gerne vil dyrke sammenholdet med motion - og at de ønsker nye motionsmuligheder i denne corona-tid.

- Derfor arbejder vi også hårdt for at kunne tilbyde nemme og fleksible løsninger til kollegamotion, og vi skal i fællesskab vinde kampen over coronaens dårlige indflydelse på vores aktuelle aktivitetsniveau, understreger Mette Mandrup, som håber at kollegerne - via kollegamotion - får et smil på læben og sved på panden.

- I gør en kæmpe forskel for mange bundlinjer. Både den økonomiske og den sociale, lyder meldingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...