Vellyd: Halvdelen af billetterne til koncert i november er allerede solgt

Fem dage efter at billetsalget begyndt, var omkring halvdelen af de cirka 300 pladser i Bangsbostrand Kirke solgt.

SIND og Bangsbostrand Kirke præsenterer Michael Falch og Mathilde Falch når de sammen drager på kirketur, og besøger Bangsbostrand Kirke lørdag 2. november.

De har tidligere gjort det for velgørenhed, og mange har efterspurgt det - til efteråret 2019 bliver det så en realitet.

To generationer Falch - med hver sin både barske og opløftende historie - drager på en fælles akustisk duo-turné som også bringer dem til Frederikshavn.

De har selv talt om det i årevis, men først nu føler Mathilde Falch sig rustet til det. Med fire albums bag sig, et nyt under opsejling og efter ti års livekoncerter i eget navn er hun i egen ret trådt så meget i karakter, at hun ikke bare bliver opfattet som sin ”fars datter”. Hun er blevet mor, og er ambassadør for Landsforeningen SIND.

Michael Falch har de senere år oplevet ny vind i sejlene på alle fronter med såvel med albums, bøger og koncerter.

Han har netop etableret det sociale initiativ ”DE VILDESTE FUGLE”, der skal hjælpe dysfunktionelle familier, og han er i foråret 2019 på sin hidtil mest omfattende soloturné nogensinde.

Nu sigter Mathilde og Michael Falch mod en kirketur, hvor de optræder sammen og er fælles om at dele ud af hinandens sangkatalog.

I Bangsbostrand Kirke vil man kunne opleve, at de begge vil finde særligt rum til at synge sig ind i de både smertelige og livsbekræftende sange - de to Falch’er - trods deres forskellighed, har med sig på hver af deres livsrejser.

Udover de mange sange, vil Michael og Mathilde Falch komme ind på emner som misbrug, svigt og tro.

Overskuddet fra koncerten går til SIND’s arbejde i Frederikshavn Kommune.

Billetter finder man på billetten.dk eller på turistkontoret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...