Hold sommerferie med digitale aviser og magasiner

FREDERIKSHAVN: Bibliotek og Borgerservice i Frederikshavn Kommune hjælper dig med at blive klar til sommerferien med digitale aviser og magasiner fra PressReader – lige til at hente ned på din computer, smartphone eller tablet

For når dine ferieforberedelserne går ind i sin slutspurt, kan der være du har behov for den sidste ladning inspiration, justeringer af planlægningen eller noget læsestof for at få tiden til at gå lidt hurtigere. Her kan dit lokale bibliotek hjælpe dig på vej med andet og mere end de velkendte ”Turen går til…”-bøger.

Du har for eksempel adgang til tjenesten PressReader via dit bibliotek. Her får du mere en 7000 aviser og magasiner at vælge imellem fra mere end 100 lande og på flere end 60 sprog.

Er du for eksempel ved at planlægge sommerferien, er kategorien Travel & Culture oplagt.

Her får du verdens kontinenter direkte på din skærm, og der er noget for enhver smag. Skal du på eventyr med rygsækken, er ”Backpacker” selvfølgelig et godt sted at starte. Drømmer du om at udforske det asiatiske kontinent, kan du finde inspiration i ”Asian Journey”, og er du en af dem, der skal på en gastronomisk rejse, ligger magasinet ”Food and Travel” sandsynligvis godt på tungen.

Er feriedestinationen derimod Costa del Baghave, finder du masser af havemagasiner på PressReader, ligesom du finder en væld af inspiration til gør-det-selv-projektet, der står og venter.

Til sportsentusiasten er der indtil flere cykelmagasiner til både den aktivt udøvende lycrakriger såvel som den Tour de France-elskende sofaentusiast.

Der er masser at gå på opdagelse i på PressReader.

For at få adgang til de digitale aviser og magasiner, skal du blot være oprettet som låner, logge på PressReader via bibl.frederikshavn.dk og oprette en bruger.

Så kan du downloade appen til din smartphone eller tablet og gå i gang.

Du har adgang i 24 timer ad gangen, og kan forny de 24 timer ved enten at gå på PressReader via bibliotekets hjemmeside igen – eller ved at benytte et PressReader hotspot.

Alle bibliotekerne i Region Nordjylland fungerer som hotspots, ligesom en række kulturinstitutioner og hoteller. Du kan finde en liste over hotspots i hele verden på PressReader.com eller i appen PressReader. Så kan du sikre, at du har adgang til PressReader – også på din sommerferie i udlandet. I udlandet har du oven i købet adgang til et udvalg af de danske aviser, så du kan følge med i, hvad der sker herhjemme.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...