Nordjyske Bank samler aktiviteterne i Jernbanegade i Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Strandby og Bangsbostrand mister deres bankfilialer, når Nordjyske Bank dem ind i Jernbanegade i Frederikshavn

Den forventede sidste åbningsdag i Strandby og Bangsbostrand er fredag 27. september 2019.

Alle rådgivere i de to afdelinger samles i én ny gruppe i Jernbanegade under ledelse af Bangsbostrands nuværende afdelingsdirektør Peter Madsen.

Afdelingsdirektør Kirsten Poulsen fra Strandby bliver som kunderådgiver også en del af denne nye gruppe.

Kunderne fra Strandby og Bangsbostrand vil derfor stadig møde kendte ansigter, når de træder ind i afdelingen i Jernbanegade, fortæller områdedirektør Torben Schioldan.

- Medarbejderne samles i en større afdeling, hvor man kan opnå en større fleksibilitet og rådgiverne kan få endnu bedre muligheder for at bruge hinandens kompetencer på tværs.

- Sammenlægningen skal sikre, at banken også i fremtiden kan opfylde kravene til god bankrådgivning – uanset at kravene løbende skærpes, siger han.

Størstedelen af kunderne bruger banken på en helt anden måde, end de gjorde for få år siden.

De daglige forretninger klares med bankens selvbetjeningsløsninger, hvor der altid vil være hjælp at hente i bankens hotline.

- Vores vigtigste opgave er at rådgive kunderne om pension, forsikring, investering og bolig. Her mærker vi et stigende rådgivningsbehov hos kunderne, som kræver at rådgiverne altid er opdaterede på den nyeste viden og lovgivning.

- Vi samler derfor rådgiverne i Strandby og Bangsbostrand i én større afdeling, så de kan bruge hinandens erfaringer og faglighed, siger Torben Schioldan.

Ejendommene i Strandby og Bangsbostrand blive sat til salg.

Det er allerede besluttet, at banken beholder en pengeautomat i Strandby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...